Essentiële oliën zijn vluchtige aromatische vloeistoffen die worden gewonnen uit zaden, schors, bladeren, wortels, bloemen en vruchten van planten. 

De zuiverheid van de oliën is van hoge belang om deze te ondersteuning van je gezondheid te kunnen gebruiken.

Eén van de factoren die de puurheid en therapeutische waarden van een olie bepaalt zijn de chemische bestanddelen. Deze chemische bestanddelen worden door een aantal variabelen beïnvloed: het de deel/de delen van de plant waar de olie werd geproduceerd, toestand van de grond, mest (organische of kunstmest), geografische regio, klimaat, hoogte, oogstseizoen en methode en destillatieproces. Al deze variabelen worden bij doTERRA meegenomen in de productie van deze geschenken van de aarde.

Workshops

Wil je meer leren over hoe jij de gezondheid van jouw en je liefste met de kracht van de natuur kan ondersteunen?

Ontdek de voordelen en het gebruik van de oliën in deze workshop waarin je tips en tricks krijgt hoe je deze makkelijk in je leven kan integreren. Wij gaan praten over: Waarom de oliën effectief, veilig en goedkoop zijn. De fysieke en emotionele ondersteuning van de oliën. Je krijgt een overzicht van alles wat we bespreken plus recepten en inspiraties om thuis uit te proberen.

Persoonlijk consult

Ik bied je een GRATIS 60 minuten durende persoonlijk consult aan waarin we zullen kijken naar jouw gezondheid prioriteiten, hoe je je wilt voelen en de beste manieren waarop essentiële oliën jou daarbij kunnen ondersteunen. We maken een dagelijks protocol voor het gebruik van de oliën voor je. Stuur mij een mail