Theresia

Mijn naam is Theresia Hofmaier, geboren op 14 januari 1992, in de boerderij van mijn ouders aan de rand van het magische Zwarte Woud in Zuid-Duitsland. Rond mijn veertiende bracht mijn moeder me in aanraking met reiki waarmee de interesse voor spiritualiteit en welzijn van lichaam en geest was geboren.

Op mijn 23ste ben ik naar Nederland verhuisd en heb een opleiding tot sociaal pedagoog afgerond. Tijdens deze opleiding werd mij duidelijk hoe belangrijk bewuste aanraking is voor lichaam en geest. Denk aan de helende werking van een steun in de rug of een omhelzing. Binnen de pedagogiek was hier echter geen ruimte voor.

Nadat ik zelf in aanraking kwam met deep-tissue massage werd het plaatje voor mij compleet. Een manier om de helende werking van bewuste aanraking toe te passen.

Vanaf 2016 ben ik gediplomeerd triggerpoint massage therapeut. Mijn opleiding hiervoor heb ik gevolgd in een ashram waar yoga, massage, meditatie en voeding hand in hand gaan.

Wat ik het allerbelangrijkste vind tijdens het geven van mijn massages is het overdragen van liefdevolle energie vanuit een holistisch gegeven. Lichaam, geest en ziel zijn immers één met elkaar en verdienen om die reden dus evenveel aandacht en zorg.

“HET LICHAAM IS JOUW TEMPEL. HOUDT HET PUUR EN SCHOON VOOR DE ZIEL OM ER IN TE WONEN.”

– B.K.S. IYENGAR