Over mij

Ik wil graag mijn verhaal delen. 

 

In 2019 kwam ik tot het inzicht dat mijn leven compleet heeft veranderd! En wat mij vervolgens heeft doen beseffen wat mijn drijfveer is: 

 

Het is mijn missie om mensen te helpen een leven te leiden vol met liefde, rust, bewustZIJN en verbinding. Meer voelen, toestaan en ervaren.

Het inzicht wat mijn leven heeft veranderd...

 

Na een behoorlijke heftige periode in 2019 zag ik het allemaal niet meer zitten. Alles bestond uit alleen maar ‘moeten’. Ik voelde weinig, eigenlijk alleen maar leegte. 

 

Tot op een dag dat ik een ademsessie mocht ontvangen. Na twintig minuten ademen werd ik overspoeld door alle denkbare emoties: woede, vreugde, verdriet, plezier en alles wat ertussen ligt. Alles was er tegelijkertijd.

Ik was zo opgelucht, want: JA, ik kan nog voelen! Maar wat de f*** is hier net gebeurd?

"Ademwerk is nuchter, concreet en direct."

Waar kom ik vandaan….

 

Ik ben opgegroeid op de boerderij van mijn ouders aan de rand van het magische Zwarte Woud in Zuid-Duitsland. Ik ben opgevoed in een liefdevolle familie. Er werd veel waarde gehecht aan hard werken, dus ieder weekend werd verwacht dat ik meehielp op de boerderij; “Niet lullen maar poetsen”.

 

Als kind was ik wild, vrij en speels. Maar door druk vanuit school en taken die thuis moeten gebeuren heb ik snel de overtuiging ontwikkeld dat ik eerst dingen moet doen voordat ik mag ontspannen en mag zijn. 

 

Op mijn 27ste raakte ik mezelf helemaal kwijt. Ik was klaar met een studie, die ik eigenlijk alleen voor mijn ouders heb afgerond. Ik was doodongelukkig met mezelf. En wist werkelijk niet meer: Wie ben ik?

 

4

Nieuw begin

Ik voelde aan alles dat ik nu voor mijzelf wilde kiezen en niet meer vanuit oude overtuigingen wilde leven. In 2019 ben ik mijn eigen bedrijf gestart. 

Mijn grootste inzicht die ik tijdens mijn adem opleiding heb gekregen was, dat ik mijn angst voor de angst mag voelen en dat ik veel te hard was voor mijzelf, in ALLES. 

Vaak hebben we een sterke aversie tegen “negatieve” emoties zoals verdriet, woede, angst, etc. Maar ook deze gevoelens willen gevoeld worden. Mijn bedrijf Soul Touch Studio staat voor het mogen toestaan van wat binnen jou leeft en wat gevoeld wil worden. 

De maan en de zon staan voor het licht en het donker. We hebben ze allebei nodig en ze staan direct met elkaar in verbinding.

Van Sociale hulpverlening naar massage en Ademcoach

Ik vind het prachtig om mensen te mogen begeleiden en te inspireren. Maar snel was mij duidelijk dat de reguliere hulpverlening niet (de) mijn manier van werken was. 

 

Mijn uitgangspunt is dat je volmaakt en waardevol bent zoals jij bent. Je hoeft niet te veranderen! Ik help je te herontdekken wie jij werkelijk bent, door je te openen en een vriendelijk (gewarzaam) gewaar zijn van jezelf te ontwikkelen. 

 

Nu combineer ik mijn kennis vanuit mijn studie als Sociale hulpverlener met lichaamswerk zoals massage en ademcoaching. Mijn begeleiding is nuchter en down to earth.  Ademwerk is concreet en direct, dat ben ik ook. Ik vind het belangrijk om met beide voeten op de grond te staan.

Tijdens mijn begeleiding help ik je om meer vrijheid te mogen ervaren in je leven door je vrij te maken van beperkende overtuigingen, gedachtens en gedragspatronen.